Cautare

4456 de rezultate pentru "rezidentiat 2009 clasificare candidati" (6.37 secunde)
Colegiul Director al PDL, care va avea loc azi, urmeaza sa valideze listele de candidati pentru toate colegiile uninominale si va aproba strategia electorala, bazata pe sloganul "PDL.
Pana ieri isi depusesera listele de candidati la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Galati doar partidele parlamentare, respectiv PDL, PSD care este in alianta cu PC, PRM si UDMR.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Consilierul local Florin Paslaru, unul dintre candidatii galateni ai Aliantei PSD ^ PC pentru Parlament, este contrariat cum unii candidati, de la alte formatiuni politice, au inceput deja campania electorala, desi este interzis prin lege, amintind ca el nu va face niciodata asa ceva pentru ca va respecta legea, iar 30 de zile de campanie ii sunt mai mult decat suficiente.
Gheorghe Funar a declarat, intr-o conferinta de presa, ca sondajele date pana acum publicitatii, cu procente pentru partide, nu pentru candidati, nu sunt sondaje, ci "aiureli". "Nu s-au facut sondaje oficiale in toate colegiile unde sunt candidati.
Cum Partidul National Liberal are 13 candidati pentru Parlamentarele din acest an, invitatia la discutii a "Cartel ALFA" a fost adresata tuturor, insa nici macar toti cei sase "concurenti" liberali din municipiu nu au putut onora cu prezenta, doi dintre acestia fiind preocupati de o serie de probleme personale sau profesionale, fiind "invoiti" de colegii prezenti.
Eckstein a declarat joica folosirea pe afisele electorale ale unor candidati a pozei unor persoane care ocupa functii publice si care nu candideaza este "fatarnicie".
El a mai precizat ca se va incerca, totusi, sa nu fie o aglomerare prea mare de candidati.
Jurnalistul a deschis dezbaterea precizand ca la aceasta au fost invitati cei trei candidati cu cele mai mari sanse - Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu - insa, din motive obiective, Mircea Geoana nu a putut sa anuleze programul intalnirilor in teritoriu pe care il avea si nu a dat curs invitatiei facute pe ultima suta de metri.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, ca dezbaterea dintre Crin Antonescu si Traian Basescu, organizata la Cluj-Napoca, a fost o "semifinala" in care s-au intalnit doi candidati "usor disperati", primul pentru ca nu intra in turul al doilea, celalalt pentru ca pierde in turul secund.
Cei trei candidati care se intalnesc astazi la Parlament, Mircea Geoana, Crin Antonescu si Traian Basescu, vor avea fiecare cate un scurt discurs la inceput si la sfarsit si se vor confrunta in dezbateri de unu contra unu.
Dezbaterea principalilor trei candidati la presedintie Geoana-Antonescu-Basescu a oferit prilejul a nenumarate "intepaturi" atat intre candidati, ca si din partea sustinatorilor contracandidatilor. ... Si www.codexpolitic.us face un rezumat al intalnirii dintre cei trei candidati:
Si asta nu pentru ca au intrat in parlament candidati care au iesit pe locurile 2 sau 3 in colegiile lor.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. ... PC urmeaza sa-si nominalizeze posibilii candidati.
Este stiut ca nu toate partidele care prezinta candidati la alegerile locale o fac si la cele parlamentare, si invers; in plus, la alegerile locale unele partide au candidati doar in unele localitati.
Victor Ponta cere ca "tradatorii" sa nu se mai afle pe listele USL Co-presedintele Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, a facut, duminica, la Botosani, un apel la organizatiile partidului sa nu includa pe liste la alegerile parlamentare de anul viitor candidati "tradatori".
El a mentionat ca partidele din Alianta DA "au candidat cu candidati proprii si au insumat intr-un fel voturile totale ale celor doua formatiuni", cu mici exceptii.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
Ce v-a determinat sa candidati pentru un mandat de senator? ... Care este cea mai grava problema cu care se confrunta judetul in general si colegiul, in care candidati, in particular si ce solutii propuneti pentru a o rezolva? ... Ce stiti despre ceilalti candidati?
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
google-analytics.com